Kunst for social forandring

Internationalt seminar, udstilling og kullturprogram med et queer snit

Køn, seksualitet og mangfoldighedens påvirkning af det fælles byrum og samfund står på dagsordenen, når 7 queer-interventions-kunstnere og kulturelle entreprenører fra ind- og udland diskuterer deres arbejde med kunst og social forandring nu på lørdag i Warehouse9.

Lørdag d. 8. december i Warehouse9

Kunstneriske strategier, som direkte intervenerer i det offentlige rum eller sigter på at ændre etablerede normer og institutioner tegner i disse år kunstscenerne i hele verden.
Social forandring spreder sig som et redskab i byudvikling, offentlig kommunikation og organisatoriske processer i alle institutioner.
Der er behov for at samle op på strategier og visioner for social forandring og diskutere, hvordan der gennem kunst og kultur kan arbejdes for et mere inkluderende byrum og reel mangfoldighed i kulturlivet. Derfor har Warehouse9 inviteret 7 af Europas mest succesfulde kunstnere og kuratorer, som arbejder med temaet køn og seksualitet til at nedbryde fordomme, påvirke byudviklingen og etablere innovative og eksperimenterende kunstmiljøer i hele Europa.

 Se mere her

 

Skriv et svar