Truma et Co. søger mandlig gæsteskuespiller

Kære skuespiller!

Truma et Co. søger en mandlig gæsteskuespiller til rollen som Cliff i genopsætningen af teaterstykket “Drømmespinderen” på TeaterHUSET i København i april 2013.

– Castingen finder sted d. 18. november ml. 10-18 på TeaterHUSET i København
– Deadline for tilmelding er d. 14. november kl. 12.00
– Send dit CV m. billede til lisa@nulltruma.nu

Truma et Co. er et lille hjemløst teater som fra marts 2012 har fundet ly på TeaterHUSET.
Vores vision er at skabe et rum hvor dramatisk, kreativt og projektorienteret arbejde kan udfoldes. Med vores passion for det visuelle, eksperimenterende og tendenserende absurde teater og forsøger vi at fortælle det små i det store og det store i det små.

Yderligere information om castingens krav og forløb finder du i Castingsbeskrivelsen og Tekstuddraget nederst i opslaget.

Spred ordet!
Vi glæder os til at høre fra dig,

de bedste hilsner,

Truma et Co.
www.truma.nu
Følg os på Facebook 

 

Forfatter: Truma et Co.

Truma et Co. er en teaterforening født i foråret 2012, dannet af skuespillere Thore Keitum Fisker og Maria Winther Nørgaard, instruktør Tabita Friis Kristensen og producent Lisa Lind Dunbar. Truma et Co.s hjerte banker for livet. Med passion for det visuelle og eksperimenterende teater arbejder Truma et Co. med at skabe historier som fortæller det store i det små og det mindre i det store. Truma et Co.s vision er at skabe et rum hvor dramatisk, kreativt og projektorienteret arbejde kan udfoldes - en platform hvorudfra vi kan producere seriøse teaterforestillinger af høj kvalitet. Vores håb er at skabe noget smukt.

Skriv et svar