2200Kultur søger praktikant med fokus på kommunikation

Få praktisk erfaring med kommunikation og projektarbejde inden for idræt og kultur. Vil du prøve din teoretiske læring af i praksis, og ønsker du at være en del af et dynamisk og spændende arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og plads til nye og innovative tanker.
Hvem er du?
• Du er i gang med en videregående uddannelse
• Du er god til og kan lide at dokumentere, informere og formidle
• Du kan godt lide at arbejde med kulturprojekter, herunder inden for idræt, musik, bibliotek, teater etc.
• Det er en fordel, at du har kendskab til kulturområdet, men lysten er det vigtigste!

Du har mod på at give en hånd med i alle faser af projektarbejdet, lige fra det strategiske til planlægning til det praktiske. Du er god til at arbejde sammen med andre, men er også klar på selvstændige opgaver.

Dine opgaver
Dine arbejdsopgaver vil være sjove, anderledes, kreative og udfordrende. Men vil ligeledes indeholde faste ugentlige kommunikationsopgaver. Både dine kommunikations- og projektstyrings evner vil derfor blive afprøvet
Dine opgaver vil omfatte:

• Opdatering af hjemmeside og sociale medier
• Skrive artikler til nyhedsbrevet
• Deltage i udviklingen af vores markedsføringsstrategi
• Ansvarlig for at der ikke hænger gamle plakater i infozonerne i 2200kulturs huse.
• Være med i idéudvikling, planlægning og afvikling af større arrangementer i 2200kultur
• Ad hoc kommunikationsopgaver og praktiske opgaver

Vi tilbyder
• Udviklings- og indflydelsesmuligheder
• Sparring og opbakning
• Gode arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø

2200Kultur er en progressiv og dynamisk aktør på Nørrebro. 2200Kultur består af Nørrebro Bibliotek, Osramhuset, Nørrebrohallen og Sjællandsgade Bad samt koordinerer aktiviteter på Superkilen og Mimersparken.. Vores ambitioner er høje, men også realistiske. Vi ønsker at udvikle kulturen på Nørrebro i samarbejde med lokale institutioner, klubber, foreninger og borgere. Vi vil sætte kulturen på dagsorden og løfte kulturaktiviteterne på Nørrebro.

Noget af arbejdet kan ligge uden for almindelig arbejdstid. Praktikstillingen er 37 timer om ugen og ulønnet. Arbejdssted: Nørrebrohallen, men med opgaver for alle institutionerne under 2200Kultur. Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte kommunikations- og projektmedarbejder Jette Bruun Eskerod på telefon 35 31 05 58.

Ansøgningsfrist: Den 20. nov 2012 kl. 12.

Ansættelsesperiode: 15. januar 2013– 15. juni 2013
Ansøgninger samt CV foretrækkes sendt via mail til jetteb@nullkff.kk.dk.

Københavns Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv og opfor¬drer derfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk oprindelse til at søge ledige stillinger i Københavns Kommune.

Skriv et svar