TWO DAYS ART 25.-26. MAJ 2012 – Kunstfestival på Louisiana

TWO DAYS ART 25.-26. maj 2012
Som en spejling af den overvejende nyere kunst, der er strømmet til Louisianas samling over de sidste tre år, afholder museet en to dages kunstfestival den 25. og 26. maj 2012 i direkte forlængelse af åbningen af nyerhvervelses-udstillingen Pink Caviar. Se festivalprogram på louisiana.dk
Two Days Art-festivalen er et livligt miks af foredrag, kunstnersamtaler, performances, oplæsning i skulpturparken ved tusmørke, musik, guidede ture og træf mellem folk – alt sammen drevet af nysgerrighed og den menneskelige samtale og samlet i et spækket program med 35 arrangementer fordelt over de to dage – først og fremmest tilrettelagt for museets gæster.
På festivalen kan du blandt andet møde nogle af fotografiets fornemste repræsentanter såsom Roni Horn og Paul Graham samt en konceptkunst klassiker som Hans-Peter Feldmann. Film vises af en af den amerikanske feminismes klassikere, Lynn Hersham Leeson, som ligeledes vil være til stede. Afslapning i musikalsk selskab med det kreative fænomen Henrik Vibskov eller performances af navne i samtidskunsten, som Jesper Just, er andre muligheder. Du kan høre om Daniel Richters guitar-spillende talebanere i Munchs blå bjerge og få indblik i kunstens processer fra Børnehusets regioner, hvor markante samtidskunstnere som Simon Evans og Tal R generøst delagtiggør publikum i deres arbejde…eller…Velkommen til TWO DAYS ART!

TWO DAYS ART er tilrettelagt af kurator Anders Kold.
TWO DAYS ART er støttet af Kulturstyrelsen.

FAKTA:
Two Days Art åbningstider:
Fredag den 25. maj kl. 11-23 og lørdag den 26. maj kl. 11-18.
Sær entrépris:
Samlet billetpris med adgang til begge festivaldage: 95 kr.
Se desuden festivalprogram og evt. yderligere information på: www.louisiana.dk.

 

Forfatter: Susanne Hartz

Pressechef Louisiana

Skriv et svar