Praktik hos JazzDanmark

Vil du arbejde med nye medier og formidling på web? Er du god til at skrive? Vil du have erfaring med at udvikle, implementere og bruge nye løsninger på nettet? Er du glad for musik og har lyst til at arbejde med formidling af stof om, for og med danske jazzmusikere?

Så har vi en praktikplads ledig til dig på JazzDanmark. Vi skal i løbet af det næste år udvikle en ny portal for dansk jazz på nettet og vi har brug for din indsats.

Om opgaverne:

Opgaverne består i at:
– redigere og skrive artikler til web
– bruge cms-system (Drupal) og udvikle indhold på hjemmesiden i cms
– medvirke i målgruppe og behovsanalyser og anden research
– være med til at udarbejde struktur og navigation for en ny jazzportal gennem brug af flowcharts, wireframes og use cases
– deltage i udvælgelse af billeder og design af sitet

Om dig:

Du er god til at skrive og få ideer til vinkler og artikler. Du har gerne lidt erfaring med billedbehandling i photoshop og animation i flash – eller lyst til at lære det. Du er ikke teknik-forskrækket, har måske kendskab til cms-systemer og lidt html/css – eller lyst til at lære det.

Om praktikforløbet:

Vi har afsat tid til at sørge for at du får noget ud af dit praktikforløb, som du kan bruge senere. Du får supervision hver 14. dag og hjælp til opgaverne, når du har brug for det. Vi opstiller sammen målsætninger for dit forløb, som passer til din profil og dine ønsker.

Vi tilrettelægger arbejdstiderne så de passer med dine andre aktiviteter. Forløbet kan strække sig over et eller to semestre med start i forår 2009.

Periode:

1. februar- 31. maj 2009

Løn og arbejdstid:

Arbejdstiden afhælnger af ordningen på dit studie. Vi har ikke råd til at give dig fuld løn under praktikken, men yder et praktikvederlag på 2000 kroner om måneden.

Om JazzDanmark:

Dansk Jazz Forbund er en genreorganisation som arbejder for at forbedre vilkårene for dansk jazz nationalt og internationalt.

Hvad nu?

Send os en kort ansøgning og cv helst inden 20. januar til JazzDanmark,Nytorv 3, 3.sal,
1450 København K eller email: kj@nulldkjazz.dk

Har du spørgsmål så ring til Kaja på 3345 4300.

Skriv et svar