Illumenarts søger dygtig kunstformidler

Vil du arbejde med kunstformidling og PR i en lille virksomhed, der laver store kunstprojekter i byens rum? Så er muligheden her!

Illumenarts er et lys- og mediekunstgalleri, der udstiller lysende kunstværker i Ørestads udendørs arealer. Illumenarts’ mål er at skabe berigende kunstoplevelser i de mørke timer, der udfordrer folks opfattelse af samspillet mellem kunst, sted og arkitektur.

Du er en udadvendt og initiativrig person, som brænder for at deltage i planlægningen af en storstilet kunstbegivenhed. Du skal have en skarp pen, interessere dig for kunst i det offentlige rum og kunne formidle kunstprojekter på en inspirerende og levende måde. Har du kendskab til InDesign og Photoshop, er det absolut en fordel.

Opgaver forår 09

Markedsføringsstrategi for og formidling af kommende udstillinger
Udvikling af Web- og Facebook-profil
Diverse kommunikationsopgaver
Layout af udstillingsmateriale
Med udgangspunkt i din faglighed aftaler vi sammen arbejdsopgaverne i starten af praktikperioden, mens detailplanlægningen vil foregå fra uge til uge.

Praktisk info

Praktikforløbet, der påbegyndes 2. februar, strækker sig min. 4 mdr. og er som udgangspunkt fuldtids og ulønnet.

Send ansøgning samt bilag til PR-chef Stine Keiding, sk@nullillumenarts.dk, tlf. 2398 6489 inden den 26.1 kl. 16. Samtaler afholdes i uge 5.

Mere info: www.illumenarts.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Stine Keiding og Catja Thystrup, kunstneriske ledere af Illumenarts

Skriv et svar