Ny Carlsberg Glyptotek søger studentermedhjælper til moderne samling

Moderne samling på Ny Carlsberg Glyptotek søger en studentermedhjælper med kunsthistorie som fag til samlingsrelaterede opgaver, samt arbejde på museets bibliotek.

Arbejdsopgaver:
Arbejdet omfatter bl.a. biblioteksarbejde (indføring og påpladssætning af bøger), sagsbehandling af indkomne fotobestillinger, mundtlig og skriftlig formidling, omvisning af skoleklasser i museets samlinger, forberedelse af nye udstillinger, tilrettelæggelse af tekster til web, planlægning af formidlingsaktiviteter for børn og den daglige kontakt til museets omviserkorps. Derudover består en stor del af jobbet i at tage imod omvisningsbestillinger pr. telefon eller mail, samt i at koordinere omvisningerne mellem de forskellige omvisere.

Du vil indgå i et velfungerende team af andre arkæologi – , ægyptologi- og kunsthistoriestuderende.

Jobbet:
Jobbet giver kendskab til mange af museets funktioner. Udover en travl hverdag med forskellige faggrupper og en livlig arbejdsplads giver stillingen dig en oplagt mulighed for at udvikle din evne til at formidle dit fag – både skriftligt og mundtligt på forskellige niveauer. Vi sætter stor pris på fleksibilitet og grundighed – og forventer du går til arbejdet med stor ansvarsfølelse. Ansøgere bør have gennemført grunduddannelsen på kunsthistorie, samt beherske et eller flere fremmedsprog samt have godt IT kendskab. Jobbet som studentermedhjælper er alsidigt, og du skal kunne bevare overblikket – også når der skal holdes mange bolde i luften.

Arbejdstiden er to ugentlige arbejdsdage i tidsrummet 9-16. Løn efter gældende overenskomst.

Skriftlig ansøgning mailes til : bejo@nullglyptoteket.dk, att. JNB senest onsdag den d. 20. februar 2012. Vi forventer af afholde samtale i dagene 27. feb. – 1. marts, og at den nye studentermedhjælp kan tiltræde snarest derefter.

Med venlig hilsen,
Moderne Samling, Ny Carlsberg Glyptotek
www.glyptoteket.dk