Ny Carlsberg Glyptotek søger omvisere til dansk og fransk kunst fra det 19. årh.

Ny Carlsberg Glyptotek søger studerende fra kunsthistorie til at omvise i vores permanente samlinger, samt i vekslende udstillinger.

Du skal have bestået din grunduddannelse i kunsthistorie, og vi forventer, at du har en grundlæggende viden om dansk og fransk kunst i perioden 1820-1900 og vil formidle din viden med stor indlevelse og engagement.

Arbejdsopgaver:
• Omvisninger målrettet alle besøgsgrupper på dansk og engelsk. Kan du svensk, tysk, eller fransk er dette et stort plus
• Undervisningstilbud målrettet børn og unge fra folkeskolen og videregående uddannelsesinstitutioner (Gymnasier, HF, VUC o. lign.)
• Deltage i interne arbejdsprocesser, hvor vi udvikler den mundtlige formidling og Glyptotekets tilbud

Du bliver en del af et omviserteam sammensat at studerende fra klassisk arkæologi, ægyptologi og kunsthistorie. Vi lægger vægt på solide faglige kompetencer, høje ambitioner og godt sammenhold. Der er stor fleksibilitet i arbejdet, til gengæld forventer vi, at du går seriøst og selvstændigt til værks.

Arbejdstiderne vil være afvekslende i forhold til efterspørgslen, men omvisningerne vil typisk ligge i tidsrummet 11-17 i hverdage og i weekender. Løn efter gældende overenskomst.

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at henvende dig til assistent i moderne samling, Josephine Nielsen-Bergqvist på mail bejo@nullglyptoteket.dk

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 20. februar 2012 kl. 15.

Vi forventer at samtalerne vil finde sted mellem den 27. januar og 1. marts, og at de nye omvisere vil kunne begynde straks derefter.

Med venlig hilsen,
Moderne Samling, Ny Carlsberg Glyptotek
www.glyptoteket.dk