Den navnløse vil døbes og genopstå!

Den navnløse vil døbes og genopstå – Bogmesse, dåb og genopstandelses-koncert

Torsdag 19. januar i Kunsthallen Nikolaj & Søndag 22. januar på CaféTeatret.

Efter næsten ti år som navnløs forsøgsperson i Das Beckwerk blev han eller hun den 17. januar 2011 idømt et års karantæne fra den skandinaviske offentlighed. Den 17. januar ophører karantænen, og det bliver fejret med en dobbelt-begivenhed:
Bogmesse og dåb, torsdag 19. januar kl. 17 i Nikolaj Kunsthal

I anledning af 1-års-dagen for lukningen af Das Beckwerk udgiver Das Beckwerk Museum 3-bindsværket Beyond Identity, der omhandler Das Beckwerks ti års eksperimenter med identiteten, der kulminerede i Funus Imaginarium – begravelsen af Identiteten & Statsborgeren. Det bliver fejret med en kombineret bogmesse og dåb i den tidligere Nikolaj Kirke – den nuværende Nikolaj Kunsthal. Højdepunktet bliver dåben af den navnløse: De tilstedeværende repræsentanter for verdenssamfundet vil give den navnløse et navn og dermed åbne døren tilbage til det menneskelige fællesskab.

Program:
17:10: Dåb/Navngivning af den navnløse
17:15: Præsentation af tre-bindsværket Beyond Identity og oplæsning af den afsluttende tekst fra Bind I
17:30: trailer til filmen om Funus Imaginarium vises
17:45: filmen Walking under a Banned Flag fra intervention i Cairo vises

Efterfølgende vil der blive serveret forfriskninger.

Genopstandelseskoncert søndag 22. januar kl. 20 på CaféTeatret – The inevitable and impossible return of … the Banned and his Band

Fra dåben går det direkte videre til et forsøg på at genopstå som et menneske blandt mennesker: Igennem ét enkelt nummer, én enkelt musikalsk ekstase og med hjælp af the Banned Band vil han forsøge at synge sig tilbage i de levendes verden. Spørgsmålet er: Er en genkomst overhovedet mulig? Og hvordan vil genkomsten i så fald se ud?

Yderligere information om koncerten på: www.cafeteatret.dk
På vegne af Das Beckwerk Museum,

Morten Krogh

Skriv et svar