Bliv en del af Det Arabiske Forår!

28. januar inviterer Grundtvigs Højskole til konference, hvor du kan få ny viden og inspiration til hvordan du, dit universitet, din skole, forening, organisation eller virksomhed kan deltage aktivt i kampagnen til fordel for Det Arabiske Forår.

I Danmark har der været en store interesse i forhold til Det Arabiske Forår, men det har mest været gennem nyhedsmedierne eller foredrag henvendt til specialiserede målgrupper, der allerede har stor indsigt i problemstillingerne. Vi vil have den danske befolkning til aktivt at bidrage til den positive udvikling i de arabiske lande. I denne kampagne kan alle byde ind med de ressourcer, energi og tid, som I har og på en måde, så det passer ind i netop jeres skole, virksomhed eller organisation. Privatpersoner er også velkomne.

Vi har allerede fået henvendelser fra mange, der ønsker at deltage i kampagnen. 28. januar mødes vi for at koordinere kampagnen og hvordan du kan gøre en forskel.

De indsamlede penge vil gå til Mellemfolkeligt Samvirkes Globale Platform i Jordan, som støtter og uddanner volontører i Syrien, Palæstina, Jordan, Egypten, Libanon og Marokko og tilbyder redskabs- og ledertræningskurser for arabiske unge fra Mellemfolkeligt Samvirkes samarbejdspartnere. Platformen udspringer af højskolernes visioner om medborgerskab og dannelse.

Læs mere og meld dig til

Skriv et svar