Maggie is a twat – the talk show, en forestilling med voodoo og afternoon tea af The Mob.

Med ordene “we are really sorry about the title, we were just so upset” kaster Emma-Cecilia Ajanki og Julia Giertz sig ud i en helaftensforestilling hvor Margaret Thatcher kommer under, alt andet end kærlig, behandling for sin rolle som 80’ernes myteomspundne, barske Iron Lady.

Skjult i eventyrlige skikkelser af en enhjørning og en faun, har The Mob sneget sig ind i Margaret Thatchers tomme hjerte. I selskab af en 2 meter høj voodoo-dukke vil de nu få hende til at føle noget.
I et mystisk UV-univers, hvor neonfarver skærer gennem det blå mørke, tager The Mob på et dansende, sanseligt, musikalsk hævntogt til et sted hvor eventyr og politik mødes.
Scenen er sat til en aften med The Mobs unikke blanding af humor, poesi og dødsensfarlig alvor.
Maggie is a twat – the talk show  svinger den gamle kone rundt ved håret, og kaster sig over hende med en albue direkte mod fjæset.

Om The Mob:
The Mob er Emma-Cecilia Ajanki og Julia Giertz. De er begge fra Sverige, men er uddannede ved Skolen for Moderne Dans i København.
Samarbejdet tog sin begyndelse allerede i 2007. Siden har de skabt, ikke alene et antal forestillinger, performances og installationer, men også elektro-pop-koncerter, som har turneret Europa og U.S.A.
The Mob holder af at udfordre normer med en, på én gang, bogstavelig, poetisk og anarkistisk tilgang til bevægelse, æstetikker og koncepter.

Medvirkende:
Koncept, koreografi, dans: Emma-Cecilia Ajanki og Julia Giertz
Musik: Pixel – Jon Egeskov
Lysdesign og afvikling: Nuno Neto
Dramaturg: Inge Agnete Tarpgaard
Art director: Linnea Lindh
Producent: Kir Qvortrup

Tid og sted:
5. til 12. Februar 2012, Lille Carl, Dansehallerne, Pasteursvej 14-24, 1778 København V.
Man. og ons. – lør. kl. 20, søn. kl. 17

Billetter:
120kr / ung 50kr  ( ekskl. gebyr )
Billetter kan købes online via www.billetten.dk eller www.teaterbilletter.dk
Dansehallernes billetkontor, Pasteursvej 20, tlf: 33291029
1 time før forestillinger, hverdage kl. 14 – 16

Skriv et svar