Vedr. ledige stipendier og ophold ved Det danske Institut for videnskab og kunst i Rom forår 2024

Forskere indenfor alle grene af viden­ska­ben, kunstnere indenfor alle kunst­ar­ter, arkitekter, musikere og forfattere kan nu søge studie­op­hold på Det Danske Institut i Rom i for­året 2024 (perioden fra d. 1. februar til d. 12. juli 2024).

Instituttet har til huse i Kay Fiskers for­nemme bygning fra 1967 og ligger i Borghese-parken, få minutters gang fra Piazza del Popolo og Roms centrum.

Som stipendiat på Det Danske Institut deltager du i et internationalt for­sker- og kunstnermiljø. Du får adgang til by­ens enestående ressourcer i form af muse­er, monumenter, biblioteker, ar­­­ki­ver m.m. Husets personale står til rådig­hed med hjælp og vejledning.

For nærmere informa­tion om stipendie­r og ansøgnings­skema gå til hjemmesiden www.acdan.it under fanen ’Ophold’ og ’Sådan søger du’.

Fristen for ansøgninger er mandag d. 18. september 2023 kl. 24.00!

Skriv et svar