Arrangementer Københavns Hovedbibliotek / marts 2023

TALETID : Bevæbnet med nål og tråd (29. marts)

Tekstiler, håndarbejde og beklædning er for alvor kommet tilbage. Både i litteraturen, på sociale medier og i kunsten. Kig forbi Hovedbiblioteket når vi undersøger, hvordan traditionelle håndværk sættes i spil indenfor bl.a. feministiske dagsordener, antikapitalisme og klimakamp samt i kampen mod fastlåste, binære kønsopfattelser. Panel: Luka Holmegaard, Amalie Smith, Emma Holten og Marie-Louise Bech Nosch. Moderator: Bodil Skovgaard, Dagbladet Information. Der er fri adgang til arrangementet og alle er velkomne.

Link til arrangement: https://fb.me/e/4eF52AZQi

MÅNEDENS FORFATTER marts / Duncan Wiese (30. marts)

Omsorg, arbejde, ømhed, aggression. Kig forbi Københavns Hovedbibliotek og få poetisk overskud, når Duncan Wiese lægger vejen forbi som ’Månedens forfatter’ i marts. Duncan Wiese er netop nu aktuel med sin anden digtsamling, ’Kirsebærplukkerne’, som bl.a. handler om at blive far, hvor digteren forsøger at finde ud af, hvad det vil sige at være far, og hvordan man kan være det, mens man udvider og udfordrer den traditionelle far-rolle. Interviewer: Victor Boy Lindholm. Der er fri adgang til arrangementet og alle er velkomne.

Link til arrangement: https://fb.me/e/Yc8cC71C

Skriv et svar