Arrangementer / Københavns Hovedbibliotek / oktober

MÅNEDENS FORFATTER oktober – Maren Uthaug (4. oktober):

Er mænd for farlige til at gå frit omkring? “‘11%’ suger allerede fra de første sider læseren ind i sit univers med 110 kilometer i timen” sådan skriver Berlingske om Maren Uthaugs nye fremtidsroman. Du kan møde Maren Uthaug som ‘Månedens forfatter’ i oktober på Københavns Hovedbibliotek. Der er fri adgang til arrangementet og alle er velkomne.

Link til arrangement: https://www.facebook.com/events/5512738042118833

TALETID: Kan kunst og kultur hele sårbare sind? (13. oktober):

Kan kunst og kultur hele sårbare sind? Bevidstheden om, hvordan kunst og kultur kan have helende effekter i psykiatrien er efterhånden udbredt. Men hvordan er det man helt konkret griber det an? Og hvordan virker det? Kig forbi Hovedbiblioteket til en talk om æstetisk tænkning i et klinisk rum og koblingen mellem psykiatri, litteratur og arkitektur. Der er fri adgang til arrangementet.

Link til arrangement: https://www.facebook.com/events/1061440707730737

Skriv et svar