ARKEN søger udstillingsassistent

Foto: Torben Petersen

Har du lyst til at være del af et dynamisk team og at arbejde med nye måder at tænke kunstudstillinger og museumsformidling på? ARKEN søger en studerende fra kunsthistorie, visuel kultur eller moderne kultur, gerne på bachelorniveau eller starten af kandidatuddannelsen. Du skal som assistent forberede udstillinger, der åbner i 2023 og frem.

Som udstillingsassistent indgår du i museets kunstfaglige team, der organiserer udstillinger, tilrettelægger seminarer og publikationer i henhold til museets aktiviteter. Jobbet er alsidigt, og vi forventer derfor, at du har fremragende samarbejdsevner, er en god formidler og har et godt overblik med øje for detaljer. Du skal have lyst til at formidle dit fag for større grupper, da du også skal holde foredrag og eventuelt indgå i museets omviserteam.

Arbejdet fordrer bred indsigt i samtidskunst og moderne kunst, og opgaverne kræver en høj grad af præcision, systematik og kunstfaglighed. Der lægges vægt på fleksibilitet i forhold til arbejdstid, og erfaring med Photoshop og InDesign er en fordel.

Hvad tilbyder vi?

– Et udfordrende, inspirerende og studierelevant job i et spændende miljø på et af landets største kunstmuseer
– Mulighed for at styrke din faglighed og opnå relevant museumserfaring

Løn i henhold til ARKENs administrationsgrundlag. Straffeattest skal forevises ved ansættelse. Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist: mandag den 19. september 2022 kl. 12. Samtaler forventes afholdt mandag den 26. september.

Send ansøgning og CV til assistent@nullarken.dk og mærk e-mailen: UDSTILLINGSASSISTENT.

Du kan få mere at vide om stillingen hos seniorkurator og samlingschef Dorthe Juul Rugaard på tlf. 40 85 22 10.

Kun 20 kilometer syd for København ligger ARKEN Museum for Moderne Kunst. ARKEN sætter kunsten og gæsten i højsædet. Museet viser udstillinger med dansk, nordisk og international samtidskunst og moderne kunst og indsamler dansk og international samtidskunst. Museet beskæftiger ca. 110 medarbejdere og besøges årligt af ca. 180.000 gæster. Læs mere på www.arken.dk.

Skriv et svar