Studentermedarbejder til Den Hirschsprungske Samling

Den Hirschsprungske Samling søger pr. 1. august 2022 en studentermedarbejder til museets lille, dedikerede team. Stillingen ønskes besat af en kunsthistoriestuderende eller lignende.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en spændende stilling på et kunstmuseum i rivende udvikling. Arbejdsopgaverne består af følgende: Booking af omvisninger, pasning af museets hovedtelefon, varetagelse af arkivbesøg, ekspedition af fotosager, besvarelse af faglige forespørgsler, varetagelse af museets håndbibliotek, web-opdatering, forsendelser fra webshop samt andre forefaldende praktiske opgaver. Studentermedarbejderen vil desuden indgå i museets team af ca. 8 omvisere samt bidrage med indhold til museets eventprogram, heriblandt museets månedlige Forskerkvarterer samt offentlige introduktioner til udstillinger. Studentermedarbejderen vil herudover deltage i kunstfaglige møder og bidrage til museets udstillings- og formidlingsarbejde.

Faglige kvalifikationer

Ved stillingens besættelse vil der bl.a. blive lagt vægt på følgende faglige kvalifikationer:

– Studerende på kunsthistorie eller lignende fag

– Kendskab til og interesse for det 19. århundredes danske kunst

– Omvisererfaring og lyst til at formidle mundtligt for museets gæster

– Gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner på både dansk og engelsk

– Kendskab til og flair for webredigering og evt. brug af sociale medier

– Erfaring med engelsk indhold til sociale medier som bl.a. Instagram er en fordel

Personlige kvalifikationer

Som person er du er fleksibel, pligtopfyldende og kan bevare overblikket.

Endvidere lægger vi vægt på følgende personlige kvalifikationer:

– Sans for systematik og detaljer

– Serviceorienteret i forhold til museets booking

– Stor selvstændighed, ansvarsbevidsthed og initiativ

– Gode samarbejdsevner

– Du er en god kollega, også når der er travlt

– Der er tale om en mindre arbejdsplads, og stillingen fordrer fleksibilitet samt evne og lyst til at    

   løse forskelligartede opgaver

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling på 14 timer ugentligt, fordelt på 2-3 hverdage ugentligt.

Ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale mellem Finansmini­steriet og HK/STAT for kontorfunktionærer m.fl. (HK).

Såfremt du bliver tilbudt stillingen, skal du fremvise straffeattest og sikkerhedsgodkendes. Ansættelse i stillingen sker med forbehold for museets godkendelse af eventuelle informationer, der måtte fremkomme i forbindelse med sikkerhedsgodkendelsen.

Der indhentes endvidere børneattest.

Ansøgning mv.

Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 24. juni. Samtaler forventes afholdt i uge 26. Stillingen forventes besat pr. 1. august 2022.

Ansøgningen indsendes via museets digitale ansøgningsplatform.

Ansøgningen skal vedlægges CV, eksamenspapirer og relevante bilag.

Den Hirschsprungske Samling ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Spørgsmål

For yderligere oplysninger rettes henvendelse til museumsinspektør Signe Havsteen på mail sh@nullhirscshprung.dk eller telefon 35440941.

Den Hirschsprungske Samling er et statsligt kunstmuseum, som rummer en fornem samling af dansk kunst fra det 19. århundrede. Museet er grundlagt af tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprung og hustru Pauline Hirschsprung. Samlingen omfatter malerier, skulptur, tegninger og møbler samt rige kunsthistoriske arkiver og befinder sig i den fredede museumsbygning i Østre Anlæg. Læs mere om museet på www.hirschsprung.dk

Skriv et svar