VI SØGER PRAKTIKANTER TIL COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL 2022

Copenhagen Photo Festival er på udkig efter praktikanter, der kan byde ind med faglighed, kreative indspark og lyst til at engagere sig!

Som praktikant hos os får du medindflydelse på realiseringen af et omfattende kulturevent med en lang række samarbejdspartnere og et bredt udsnit af aktiviteter. Du vil få indgående erfaring med kultur- og eventproduktion fra A til Å og blive rustet til at kunne indgå i selvstændige projekter fremadrettet. Du får afprøvet og forenet din akademiske viden og uddannelsesbaggrund med opgaver i praktisk og kreativ kontekst og selvfølgelig et bredt indblik i foto- og kunstverdenen samt kulturmiljøet på både lokalt og internationalt niveau. Her er nogle af de arbejdsopgaver, du kan komme omkring i dit praktikforløb:  

  • Event- og udstillingskoordinering 
  • Nyhedsbreve og optimering heraf
  • Web- og SoMe-indhold
  • Programudvikling og -koordinering
  • Produktion 


Læs mere om Copenhagen Photo Festival og få en fornemmelse af festivalen CPFaftermovie 2021 

HVAD FORVENTER VI AF DIG? 

Du studerer inden for kommunikation, medier, kunsthistorie eller visuel kultur. Det vigtigste er dog, at du er motiveret og har lyst til at bringe dine kompetencer og erfaringer, synspunkter og ideer i spil i vores lille team. Hos os går vi uhøjtideligt, men dedikeret til værks, og derfor har vi brug at du er ansvarsbevidst, struktureret og kan håndtere og prioritere imellem sideløbende opgaver. Du begår dig problemfrit på dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt.  

Et praktikforløb hos os er min. 15 timer om ugen med start 1. september og semsteret ud. Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider i forhold til dit studie, men i spidsbelastningsperioder omkring deadlines til vores open calls, må du forvente at vi har brug for et større engagement. Vi kan desværre ikke tilbyde løn i forbindelse med praktikken.  

Send din ansøgning (og cv), hvor du uddyber hvilke praktikopgaver, der interesserer dig mest, hvorfor, og hvordan du vil gribe dem an. Deadline 23. maj kl. 12 til info@nullcopenhagenphotofestival.com 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Copenhagen Photo Festival. CVR nr. 32503128. Villa Kultur. Krausesvej 3, 2100 København Ø  www.copenhagenphotofestival.com

Skriv et svar