Arrangementer i april / Københavns Hovedbibliotek

MÅNEDENS FORFATTER APRIL – MATIAS FALDBAKKEN (20. april)

Link til arrangement: https://fb.me/e/1rHDADbTt

Mød den anmelderroste norske forfatter Matias Faldbakken på Hovedbiblioteket. Faldbakken gæster Danmark i forbindelse med premieren på teaterstykket ‘Restaurant Europa’ på Teater Får 302, som er en dramatisering af romanen ‘The Hills’. En foruroligende historie om en af Oslos mest glorværdige restauranter, der samtidig beskriver nutidens tilstand i Europa.

BAGGRUND PÅ HOVEDBIBLIOTEKET : HVEM HAR KÆMPET FOR KØNNENE? (26. april)

Link til arrangement: https://fb.me/e/4CGbfdMsk

Vi lever i en tid, hvor kønsidentitet og kønsdebat fylder meget. Men er køn noget flydende eller fast? Og kan man overhovedet indfange køn som et begreb? Kom og bliv klogere på kønnets mangefacetterede historie, når onlinemagasinet Baggrund og Hovedbiblioteket inviterer til en spændende aften i kønnenes tegn.

TALETID : DEM VI (STADIG) TALER OM (27. april)

Link til arrangement: https://fb.me/e/1GHRWWmV6

Hvad gør det for den demokratiske samtale, at en stadig større andel af befolkningen er næsten fraværende i mediebilledet, og hvordan får vi flere etniske minoritetsstemmer med i den offentlige debat? Kom til debat og dialog om udfordringer og løsninger i forbindelse med den manglende repræsentation af etniske minoriteter i mediebilledet.

Skriv et svar