STUDENTERMEDHJÆLPER TIL DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE

Ansøgningsfrist: 21-12-2021

Som studentermedhjælper på Den Danske Scenekunstskole bliver du en del af en levende uddannelses- og kulturinstitution, der aldrig står stille. Vi kan tilbyde et spændende studiejob, hvor du får indsigt i den administrative understøttelse af de kunstneriske uddannelser og erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation. Du bliver ansat i en administration med ca. 25 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der er fordelt i tre teams, som løfter arbejdsopgaver inden for studieadministration, økonomi, kommunikation, løn, kvalitetssikring, internationalt arbejde, efter- og videreuddannelse. Du vil få forefaldende arbejdsopgaver inden for alle disse områder, og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver.

Eksempler på opgaver vil være:

  • Studierelevante fordybelsesopgaver afhængigt af dit studie
  • Afvikling af arrangementer (optagelsesprøver, kurser, internationale projekter)
  • Kommunikationsopgaver (nyhedsbreve, invitationer, SoMe)
  • Udarbejdelse og behandling af spørgeskemaundersøgelse i SurveyXact
  • Administrative ad hoc opgaver

Læs hele opslaget og søg stillingen.

Skriv et svar