Teaterfestivalen CPH STAGE søger til foråret 2022 en visuel wizard, som vil være med til at løfte festivalens kommunikation. Vi øger i år vores indsats indenfor visuel kommunikation, og det håber vi, at du vil være med til. Har du blik for den perfekte vinkel, kan du klippe et ’øh’ ud af en video og kender du de seneste Instagram hacks? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig! 

CPH STAGE

Hvert år fylder CPH STAGE København til randen med spektakulære både danske og udenlandske teaterforestillinger. Over ti dage summer byen af festivalstemning, og foruden de mange forestillinger præsenterer festivalen også talks, workshops, koncerter mm. Festivalen har eksisteret siden 2013 og løber i år fra den 2.-11. juni. På vores lille festivalsekretariat arbejder vi tæt sammen og løfter i flok. Vi løber stærkt, når det kræves, men kan også godt lide kage og en fyraftensøl. Alt det håber vi, du har lyst til at være en del af. Læs mere om CPH STAGE her.

HVEM ER DU

Du går på en videregående uddannelse. Det kan være, du går på et kulturvidenskabeligt studie og har lavet videoindhold i din fritid. Det kan også være, du læser på Film- og Medievidenskab el.lign. og dermed har en del erfaring med at producere video og helt generelt tænke visuelt. 

PRIMÆRE OPGAVER

  • Producere videoindhold
  • Styre Instagram
  • Assistere ved produktionen af festivalens trykte program 
  • Diverse ad hoc opgaver såsom hjemmeside, billedredigering mm.

Alle opgaver vil være i tæt dialog med den kommunikationsansvarlige, men der vil være en stor grad af frihed til at udvikle og sætte sit præg på flere af opgaverne. Vi ønsker at skabe de bedst mulige rammer for dig som praktikant. Har du derfor noget bestemt, du gerne vil lære, sørger vi selvfølgelig for det. Du vil også få mulighed for at få et indblik i andre dele af festivalprocessen. 

PRAKTISK 

Praktikpladsen er ulønnet. Du kan både søge en deltids -og/eller fuldtidspraktik, alt afhængig af hvad der passer ind i dit studie. Arbejdstiden vil være fleksibel derefter. Praktikperioden varer som udgangspunkt fra januar til juni 2022, men vi er fleksible i forhold til starttidspunkt. Det er dog et krav, at du kan være til stede op til og under festivalen.

Send din ansøgning til signe@nullcphstage.com
Skriv ’CPH STAGE – kommunikation’ i emnefeltet
Ansøgningsfrist er 1. november

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar