Det er zines, art books, DIY Novels og andre kunst-udgivelser fra den bedste skuffe…

Kom med når Monday Studio den 1. 2. og 3. oktober igen åbner dørene for “En Lille Bog Fest”, Københavns intime bogmarked, skabt i samarbejde med de spirende kreatørere af alverdens zines og kunstbøger. Monday Studio inviterer nu alle med til, at opleve den kreative ungdoms kunstneriske skaben i bogform…

I en uophørlig søgen efter ‘guldet’ har Monday Studio samlet udgivelser fra subkulturen verden over, og præsenterer, med mere end 300 små og store publikationer, noget for enhver smag – de stiller garanteret inspiration til hverdagen. 

Monday Studio er til dagligt et galleri for kunstens undergrund, men omdannes, i anledning af En Lille Bog Fest, til dette særskilte bogmarked, så enhver interesseret af undergrundens publikationer kan opleve et væld af alverdens Zines, Kunstbøger, Tegneserier, DIY Noveller & alt hvad der her ligger imellem.

Monday Studio

Matthæusgade 21, 1666 København V
Fredag d. 1 – Søndag d. 3 oktober 2021. 
Åbningstider : Fredag 14-20, Lørdag 12-20, Søndag 12-18

web: www.artmonday.net
ins: @en.lille.bog.fest 

Skriv et svar