STREET DANCE FORESTILLING FRA ET SUPERSAMFUND PÅ KANTEN AF KATASTROFE

Street dance, contemporary dance, vogueing, club dance og martial arts. ANTS 1+1=3 af koreograf Anastasija Olescuka er en ny, eksperimenterende danseforestilling, der sætter krop og bevægelse på myrernes liv og verden. Den kan ses på Dansekapellet fra 27. august til 4. september.

Kampen for overlevelse, fællesskab, styrke og sammenhold i et samfund på kanten af katastrofe. Dansk/lettiske koreograf Anastasija Olescuka har skabt forestillingen ANTS 1+1=3, der sætter fokus på fællesskabets og naturens rolle gennem myrernes liv. Anastasija Olescuka fortæller:

“Myrer er fascinerende skabninger. De er super organiserede, og skaber gigantiske, avancerede samfund i miniformat. De hjælper hinanden og står sammen, og er villige til at gå i døden for fællesskabet og for at beskytte dronningen, som alles liv afhænger af. Dør dronningen, kollapser hele myretuen og millioner af liv går til grunde.  

Jeg sætter pris på stærk individualisme, men synes at myrernes sammenhold og fællesskab er inspirerende. Tænk på hvad vi mennesker kunne opnå hvis vi kunne arbejde sammen og løfte i flok på samme måde som myrerne. Så ville der ikke være noget der hed sult eller klimaforandringer mere, er jeg sikker på. ”

På scenen går fem dansere, der forsøger at matche myren i styrke og udholdenhed. I forestillingen ANTS 1+1=3 kombineres street dance, vogueing, club dance, contemporary dance og martial arts med bevægelser inspireret af myrernes fascinerende adfærd. Musikken er skabt af komponist Turkman Souljah.

INFORMATION

DATO & TID 27. august kl. 19.30 / Premiere, 28. august kl. 15.00, 3. september kl. 19.00, 4. september kl. 17.00 og 20.00

STED Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København NVMÅLGRUPPE: 8 år og op VARIGHED: 45 minutter

BILLETTER Fra kr. 135 / kr. 40 via teaterbilletter.dk

Forestillingerne fredag 27. august og lørdag 28. august spiller som del af subURBAN DANCE FESTIVAL. Læs mere om subURBAN DANCE FESTIVAL her

Skriv et svar