Nye kvalitetsfilm i Grand Hjemmebio

Biograferne må heldigvis snart åbne op igen, og det fejrer vi med en række nye kvalitetsfilm til at varme op med hjemmefra, inden vi atter kan lande blødt i biografsæderne.

Vi sætter blandt andet fokus på den anmelderroste SØSTRENE GUSMÃOS USYNLIGE LIV, som kun nåede at være ganske kort tid i biograferne, inden landet lukkede ned tilbage i december, en elegant blanding af komedie, krimiplot og et bittersødt drama af Italiens mesterinstruktør Paolo Virzi samt et eksperimenterende portræt af det moderne Island, som leder tankerne hen på selveste Roy Andersson.

Herudover stiller vi skarpt på to blændende dokumentarer, som kun kan ses i Grand Hjemmebio – om den verdensberømte kunstner M. C. Escher og om håbefulde klimaaktivister som står i frontlinjen for at redde klodens fremtid.

Se filmene på https://www.grandhjemmebio.dk/

Skriv et svar