Praktik på Magasinet kunst Efterår 2021

Facebook_top6_2014

Vi søger en universitetspraktikant til webredaktionen. Det er ikke afgørende, hvad du læser, men det er afgørende, at du interesserer dig for kunst, er idérig og kan lide at skrive. Bliv en del af webredaktionen og få afprøvet og udviklet dine journalistiske og formidlingsmæssige færdigheder.

Du vil blandt andet skulle:

  • Skrive artikler, blogindlæg m.m. til hjemmesiden
  • Skrive artikler, nyheder mm. til begge trykte magasiner: magasinet kunst og arkitektur/design
  • Besøge kunstudstillinger og deltage i pressemøder
  • Bidrage med indlæg på vores Facebookside + instagram
  • Deltage i udviklingen af indhold til magasinetkunst.dk

Vi forventer, at du:

  • Er god til at formidle og kan arbejde selvstændigt, samvittighedsfuldt og struktureret
  • Interesserer dig for kunst
  • Er velformuleret og kan overholde deadlines
  • Studerer kunsthistorie, sprog, moderne kultur, medievidenskab, litteraturvidenskab eller lign. på kandidatniveau

Vi er fleksible i forhold til din studieordning og dit studiejob. Arbejdet foregår på kontoret (Bohrsgade 43, KBH V) med mulighed for at arbejde hjemmefra og fri til at følge undervisning/studiejob.

Efterårspraktikken varer minimum tre måneder med start i august/september (eller hvordan det nu passer med dit studie). Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med CMS systemer, men det er ikke et krav. Vi kan desværre ikke tilbyde dig løn, men til gengæld kan vi tilbyde en studierelevant og lærerig praktik med spændende opgaver.

Om os
Vi er et medie med to trykte magasiner, et om kunst og et med fokus på arkitektur og design.  Vi har i alt 8 årlige udgivelser på tryk og publicerer herudover ugentligt artikler på vores hjemmeside. Vi dækker udstillinger, museer, gallerier, arkitektur, design, performance, auktioner, scenekunst, festivaller, film, international og dansk kunst. Læs mere om os på www.magasinetkunst.dk 

Ansøgning
Send en ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer til Tina Kristensen senest d. 17. maj på tk@nullmagasinetkunst.dk. Vedhæft CV samt gerne et eksempel på noget du har skrevet, f.eks. en artikel eller et lille uddrag fra opgave. Har du spørgsmål kan du kontakte Tina på mail eller tlf. nr. 3363 7470

Skriv et svar