OPEN CALL : KUNST, BYRUM & DELTAGELSE

Er du interesseret i byens rum og hvordan det kan formes nedefra med kunst, arkitektur og kultur? Kom med på gratis heldags-bustur til 3 byer under #VærkDinVerden 2021. 

Få inspirerende indspark fra unge, kunstnere, arkitekter og kommuner, der arbejder i feltet mellem byrum, kunst og deltagelse. Netværk med branchen, deltag i diskussion med fagfæller. Nyd dejlig mad og drikke på hele turen.  

Sådan kan du komme med:
Ansøg  om plads på bussen og vær med til at sætte dagsordenen for den næste bølge af kreative byrums-skabere. Skriv en mail til info@nullanotherpublic.com inden 10. maj og fortæl, hvorfor du gerne vil deltage. 
Deltagelse er gratis.

Oplægsholdere og program:
Jeannette Frisk, arkitekt og grundlægger af Arki Lab
Aisha Amin, initiativtager til kunst/kultur/arkitektur platformen Andromeda 8220.
Amalie Frederiksen, kurator på #VærkDinVerden og stifter af Another Public.
Oplev og deltag i kunstværker af Molly Haslund, Pelle Brage og Karoline H Larsen.
Yderligere program og oplægsholdere lanceres løbende.
Se opdateringer og yderliger info her.

Hvor & hvornår:
Torsdag d. 27. maj kl. 7.45 til 21.30
Afgang fra København.
Turen går til Fredericia, Ærøskøbing og Vejle. 

Hvad skal der ske?
Vi diskuterer, hvordan vi med kunst, arkitektur og kultur kan bevæge os mod en bedre by. Vi møder kunstnere, arkitekter, kommuner og borgere, der bruger kunst som redskab til at forme byen nedefra sammen med borgerne. Og vi oplever tre kunstværker i tre byer, der på hver deres måde inddrager lokale i samtalen om byrummets udvikling. Undervejs zoomer vi ind på processer, udfordringer, dilemmaer og mulige løsninger. Vi tager også på Sejltur på det sydfynske øhav og har det hyggeligt og sjovt med byrums-kollegaer og fremtidige samarbejdspartnere.  

Hvem er du?
Du vil gerne udvide dit netværk og møde mulige samarbejdspartnere, få inspiration og dele ud af alt det du selv ved om byen og dem, der bruger den. Du drømmer om, at vi sammen bliver endnu bedre til at skabe fede byer, man gider bruge. 

Hvem er vi?
#VærkDinVerden er en kampagne, der undersøger, hvordan kunst kan forme en by sammen med unge forskellige steder i Danmark. Kampagnen kommer ikke selv med svar, men giver unge fra stederne en aktie i fortællingen om, hvad kunst kan, når den går i dialog med deres omgivelser og hverdag. #VærkDinVerden er sat i verden af Another Public og realiseres i 2021 sammen med 3 kunstnere og en masse mennesker og samarbejdspartnere!

For yderlige info og spørgsmål kontakt kurator Amalie Frederiksen

Mail: amalie@nullanotherpublic.com

Mobil: 40725138
www.anotherpublic.com

Skriv et svar