ARIEL viser Will you feel comfortable in my corner?

ARIEL – Feminisms in The Aesthetics inviterer til åbning af Will you feel comfortable in my corner? ; en udstilling med performance af den Paris-baserede forfatter og performancekunstner Ndayé Kouagou.

“What makes someone open or closed? People don’t have a lid or a bottle cap, so what makes them open or closed? Do you consider yourself open or closed? Is one better than the other? Are we always looking for the best? Are you always looking for the best? Are we always looking? Are we always? Ah! You don’t have any answer, all you want to say is “yes I am open” but deep down you’re not sure if that’s the case. Sorry for putting you in this situation. But don’t worry, here is my corner. It’s really comfortable, I’ll share it with you!” – Ndayé Kouagou

Med udgangspunkt i tekst arbejder Kouagou inden for en række medier som performance, lyd og installation, og sætter spørgsmålstegn ved de grundlæggende parametre, der konstruerer vores socio-politiske synspunkter. Will you feel comfortable in my corner? afspejler Kouagous udforskninger og tilgange til emnet andethed. Ved at spørge ind til hvordan vi deler sårbarhed og styrke, beskæftiger Kouagou sig med begreberne frihed, legitimitet og privilegium, som definerende betingelser for, hvad der betragtes som andet.

Vi byder ind til et glas vin 15.00 – 18.00 Lørdag d. 8. august ved Kvindernes Bygning, Niels Hemmingsens Gade 8-10.

Til fernisering af Will you feel comfortable in my corner? vil der være en performance kl.15.30 af Kouagou.

(Se venligst på vores hjemmeside angående COVID-19 tiltag)

Ndayé Kouagou, født 1992 (Frankrig), er performancekunstner, forfatter og lydproducent med base i Paris. Kouagous praksis udforsker tekst som et medium; hans tekster er visuelle, rytmiske og performative snarere end rent informative, og hans arbejde formidles gennem en række forskellige discipliner, der inkluderer lydværker, installationer og performance. Han har præsenteret sit arbejde bl.a. på Les Urbaines (Lausanne), Auto Italia Sydøst (London), Centrale Fies (Dro / Italien) og Lafayette Anticipation (Paris), hvor han også lancerede forlagsprojektet Young Black Romantics (YBR).

Offentlige arrangementer:

ARI. Readings 5# Will you feel comfortable in my corner?
Søndag d. 9. august kl. 14-16

Til dette event er litteraturen og andet materiale blevet udvalgt af Ndayé Kouagou, som vil lede læsekredsen og introducere tekster fra hans forlagsprojekt Young Black Romantics (YBR).
Det er ikke nødvendigt at læse på forhånd.

LITERATUR:
Hanne Lippard – This embodiment
Samuel Beckett – Molloy
Et udvalg af publikationer fra Young Black Romantics (YBR)

ARI. Readings er en serie af arrangementer, hvor vi læser uddrag af den litteratur, som har inspireret og dannet udgangspunkt for kunstneres research. Litteraturen er udvalgt af kunstnere og gæstekuratorer fra ARIELs udstillingsprogram, så der parallelt opbygges et offentligt tilgængeligt arkiv; ARIEL ARCHIVE.

ARI. Writings 1# skriveworkshop
Søndag d. 9. august kl. 16-18.


Denne workshop omhandler, hvordan man skriver en tekst med flere hænder – hvor teksten går på skift fra den ene til den anden, og så tilbage igen. Workshoppen lægger vægt på at skrive i samarbejde og er knyttet til performancen “Will you feel comfortable in my corner?”. Samtidig forsøger workshoppen at besvare spørgsmålet; ville du føle dig tilpas i en andens hjørne? At skabe en forbindelse mellem skrivning og følelse af selv. Det første spørgsmål, der melder sig er; hvilket hjørne, er det du taler om? Workshoppen besvarer dette spørgsmål og mange flere. Målet er at skrive, samarbejde og dele.

Begge arrangementer er ledet af Ndayé Kouagou og vil finde sted i Kvindernes Bygning.
Gratis adgang ved tilmelding: arielfeminisms@nullgmail.com
Sprog: Engelsk

Find os på https://arielfeminisms.dk/ eller din nærmeste Facebook / Instagram

Skriv et svar