Ny kuratorkonkurrence – Young Curators Program – Gether Contemporary

Gether Contemporary lancerer en ny ambitiøs konkurrence for unge kuratorer under 30 år.Young Curators Program er en ny udstillingsplatform, som vil øge opmærksomheden og eksponeringen af unge kuratorer ved at stille Gether Contemporarys udstillingsrum til rådighed for det vindende forslag i juni 2020.Vi ønsker, at give en mulighed for den nye generation af kuratorer til at udfolde sig, og at afprøve deres evner indenfor rammerne af et ungt samtidskunst galleri.

Det vindende forslag får en præmie på 5.000 DKK, og der vil blive stillet et udstillingsbudget til rådighed.

Alle forslag vil blive behandlet af en jury bestående af:

Marianne Torp (Senior kurator, SMK)
Irene Campolmi (independent curator)
Sara Lysgaard (kunstsamler af ung samtidskunst)
Sophus Gether (Indehaver af Gether Contemporary)

Deadline for indsendelse af forslag er mandag den 17. februar ved midnat.I løbet af den første uge af marts vil vinderen blive annonceret.Udstillingen vil finde sted med start i en af de første uger af juni 2020.

Forslag skal mærkes ‘Young Curators Prgram’ og sendes til gallery@nullgethercontemporary.com

Skriv et svar