Forestillingen RODIN på Teaterøen med rabat fra 29. oktober til 9. november

Auguste Rodin er en af fransk kunsts største og mest kendte billedhuggere. Mange af hans skulpturer er nærmest ikoniske – som f.eks. ‘Kysset’ og ‘Tænkeren’.

Med en nyskabt ekspressiv danseforestilling giver Asterions Hus sit bud på noget af dét, som er det sværeste at definere: Kernen i den kunstneriske skabelsesproces. 

Vi tilnærmer os, hvad Rodin oplevede i mødet med sine modeller. Hvordan han indfangede bevægelsen, når mennesket dansede for ham. Og som tilskuere forsøger vi at få indblik i, hvad der udspillede sig mellem model og kunstner, mellem subjekt og objekt midt i skabelsen af værket. 

Forestillingen udspiller sig i et atelier hvor to kvindelige dansere (Liv Mikaela Sanz & Tilde Knudsen) udforsker kroppe, bevægelser, lys og fysiognomiske detaljer, mens en fotograf (Ingrid Bugge) iagttager og fastholder det, som publikum ser i projektioner på væggene i billeder.

Sådan får I gruppebilletter med rabat
Som gruppe kan I få rabatbilletter til forestillingen. Grupper af voksne kan få billetter til kr. 85 og grupper af unge til kr. 40 (normalpris kr. 135). Studerende under 25 kan få billet til kr. 60.  

Billetsalg: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/rodin-3/

Medvirkende: Liv Mikaela Sanz, Tilde Knudsen, Ingrid Bugge (fotograf)
Koreografer: Lotte Sigh (konsulent)
Stefanos Bizas (konsulent)
Instruktør: Peter Kirk
Komponist Klaus Risager
Spillested: Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København K

Skriv et svar