DET DANSKE FILMINSTITUT SØGER TO STUDENTERMEDHJÆLPERE TIL DEN INTERNATIONALE AFDELING

Er du STUDERENDE ved en videregående uddannelse? Er du VILD MED FILM? Og vil du gerne have PRAKTISK ERFARING MED AT ARBEJDE MED FILM INTERNATIONALT?

Filminstituttets internationale afdeling tilbyder to studentermedarbejderstillinger i hjertet af dansk film, som giver indsigt i den danske filmbranche og i den internationale filmverden med alsidige opgaver, samt et inspirerende arbejdsmiljø. Dine primære arbejdsopgaver vil være at bidrage til det internationale filmfestivalarbejde, hvor fokus er at få eksponeret dansk film bedst muligt i udlandet.

Du kan læse Film- og Medievidenskab, Kulturformidling eller anden relevant uddannelse – og du skal helst have dokumenteret erfaring fra en kulturinstitution eller fra film- eller TV-branchen.

Vi forventer at du:

  • er serviceminded og struktureret
  • kan arbejde selvstændigt
  • er velformuleret på engelsk og dansk
  • ikke er teknikforskrækket
  • har kendskab eller lyst til at sætte dig ind i de gængse filmformater
  • er indstillet på, at det daglige arbejde indeholder rutinemæssige opgaver.

Studentermedhjælperens arbejde består bl.a. i:

  • at kommunikere med producenter og internationale festivalkontakter, danske ambassader og andre repræsentationer
  • at indsamle og uploade film til Filminstituttets streaming-service
  • at organisere, forberede og deltage i brancheseminarer og –møder
  • at hjælpe med at lave Filminstituttets ambassadefilmpakke.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen og aftales med afdelingen med hhv. start november 2019 og januar 2020. Stillingerne er tidsbegrænsede til og med 30 juni 2020 med eventuel mulighed for forlængelse.

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du søge via knappen ”Søg stillingen” nedenfor senest søndag den 20. oktober 2019. Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte festivalkonsulent Christian Juhl Lemche på christianjl@nulldfi.dk.  

Det Danske Filninstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland. Du kan læse mere på www.dfi.dk 

Skriv et svar