CPH:DOX søger praktikanter

Praktikanter søges til CPH:DOX 2020

CPH:DOX – Copenhagen International Documentary Film Festival – er en af Københavns største årlige kulturbegivenheder med hele 114.400 gæster i 2019, og en af verdens største festivaler for dokumentarfilm. Festivalen er samtidig en international branchebegivenhed med over 1.900+ branchegæster og en massiv interesse fra danske og internationale medier.

Den næste udgave af CPH:DOX finder sted den 18.-29. marts 2020. Udover filmfestivalen består CPH:DOX af branche-platformen CPH:INDUSTRY.

Vi søger praktikanter til alle afdelinger. Antallet af ugentlige timer kan tilpasses dit studie/fritidsjob. Bemærk, at praktikopholdet er ulønnet. Til gengæld tilbyder vi:

* Praktisk erfaring inden for en lang række områder: Program, Branche, Kommunikation, Marketing, Produktion, Uddannelse og Hosting.
* Indsigt i kulturmiljø og filmbranche på et internationalt niveau.
* Udvikling af et stort netværk.
* Muligheden for at være med til at forme en af Danmarks største kulturbegivenheder.
* Et ungt, kreativt og sjovt arbejdsfællesskab.

Sådan ansøger du:

cphdox.dk/praktik kan du læse mere om festivalens afdelinger og om hvilke typer praktik, vi tilbyder. Send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til kontaktpersonen i den afdeling du gerne vil i praktik hos. Du er meget velkommen til at søge i flere afdelinger, men vær venlig at gøre opmærksom på det i dine ansøgninger.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os først. Da vi altid modtager flere ansøgninger, end vi har plads til, anbefaler vi at søge så snart som muligt. Vi vurderer de enkelte ansøgninger og indkalder til uddybende samtale.

Deadlines og opstart:

Der vil være opstart på forskellige tidspunkter i løbet af efteråret / vinteren, afhængigt af hvilken afdeling du søger. Uanset hvornår man starter anbefaler vi dog, at man som praktikant er med frem til og med festivalen i marts 2020. Se mere om deadlines på cphdox.dk/praktik.

Vi glæder os til at høre fra dig!

CPH:DOX

www.cphdox.dk

Skriv et svar