KPH VOLUME søger en praktikanter til forår / sommer 2019

Har du passion for musik- og kulturlivet i København? Vil du udvikle din faglighed indenfor projektstyring eller kommunikationsstrategi (gerne med visuel og grafiske færdigheder) imens du arbejder med at skabe nye koncepter og udvikler de fysiske rammer for en moderne kulturinstitution i rivende udvikling?

Så er det netop dig vi leder efter! 

KPH VOLUME er en kulturinstitution i København, hvor vi omfavner den industrielle historie og det rå udtryk, der danner de fysiske rammer for et af byens mest autentiske venues. Den gamle sporvognsremise på Enghavevej 80, har med sine 700 kvadratmeter plads til arrangementer med alt fra 30 til 800 gæster. I KPH VOLUME er der højt til loftet – både fysisk og kulturelt. Vores kulturscene danner året igennem ramme for mange forskellige events såsom; koncerter, udstillinger, festivaler, konferencer, film- og fotoshoots, modeshows og meget andet. Vores vision er at være er at skabe et dynamisk og levende musik- og kulturmiljø i København.

Hvis du er interesseret kan du læse mere om os på vores hjemmeside: www.kph-volume.dk eller på  vores facebookside: www.facebook.com/KPHvolume

SÅDAN SØGER DU

Send en ansøgning til nbk@nullkph-projects.dk hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail eller kontakt Nete Bo på telefon: 52179952.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar