Udgivelsesreception ”Året – København, december 2018”

Året, København 2018 (The Year, Copenhagen 2018) er en fotobogsserie i 12 kapitler – én for hver måned i 2018. Hver måned i 2018 har skiftende, håndplukkede fotografer portrætteret København, sådan som de oplever og lever i byen. Serien er et real time projekt, hvor byen er blevet fotograferet de første 20 dage i hver måned, hvorefter resultaterne er blevet sammensat i en bog navngivet efter den pågældende måned. På denne måde har Året, som månederne er gået, akkumuleret en voksende og forskelligartet samling af perspektiver og praksisser. 

København er flere gange blevet kåret som værende ”the most liveable city in the world”, og alle har set de smukke PR billeder af vores hovedstad. Men virkeligheden er altid mere kompleks. Året repræsenterer de 80  deltagende fotografers personlige billedsyn, og giver således et varieret og unikt portræt af byen i 2018, som nu står samlet i 12 små bøger. Dét er vores København.

Deltagende kunstnere i ”Året – København, december 2018” er:
Sune Amstrup, Lotte Fløe Christensen, Mette Colberg, Marie Drotner Frost, Peter Klint, Janemaria Mekoline Pedersen, The Defect OM-1 Project og Birk Thomassen.

December-bogen er den sidste i serien, og vi inviterer i denne anledning til udgivelsesreception den 24. januar 2019 hos NW Gallery, Nansensgade 10 kl. 16-20. 

Skriv et svar