JazzDanmark søger universitetspraktikant i foråret 2019

JazzDanmark går et spændende forår i møde med afviklingen af en masse forskelligartede projekter, bl.a. JazzCamp for Piger, Jazzahead og forberedelse af vores sommerkurser Summer Session og Jazzdalen samt en række store internationale projekter. Derfor søger vi en engageret praktikant, som har lyst til at prøve kræfter med projektarbejdet i et mangfoldigt og dynamisk musikmiljø.

JazzDanmark er den danske genreorganisation for jazz og relaterede genrer. Vi styrker og udvikler musiklivet i Danmark og dansk musik i udlandet sammen med de tre øvrige genreorganisationer i herhjemme: ROSA (rock), Snyk (ny, eksperimenterende musik og lydkunst) og Tempi (verdensmusik og folkemusik).

Som praktikant, vil du

  • assistere projektlederne og det øvrige sekretariat med koordinering af organisationens aktiviteter, ofte i tæt samarbejde med en bred vifte af kulturelle aktører i Danmark og udlandet.
  • arbejde med kommunikation i forbindelse med formidling af organisationens resultater og af projekter og andre relevante nyheder i jazzmiljøet.
  • få indblik i, hvordan et projekt gennemføres fra fundraising til evaluering og afrapportering.
  • hjælpe til med øvrige opgaver i kontoret.

Vi forestiller os, at du

  • har interesse for at arbejde med musik og i særdeleshed med jazz i alle dens afskygninger.
  • læser på en videregående uddannelse, helst på bachelorniveau.
  • er god til at arbejde selvstændigt med forskelligartede opgaver og flere projekter på én gang.
  • er modig og idérig og arbejder proaktivt med de opgaver, du får tildelt.
  • kan formidle og kommunikere klart og fængende på både dansk og engelsk.

Praktikopholdets vilkår

  • Vi begynder i starten af det nye år, så det passer med din studiestart, dog senest 1. februar 2019.
  • Vi regner med, at du kan være hos os i 5-6 måneder.
  • Arbejdstiden er ca. 30 timer om ugen og ulønnet.
  • Praktikken skal være en del af dit uddannelsesforløb og være meritgivende. Vi foretrækker studerende på bachelorniveau.
  • Praktikanten refererer til JazzDanmarks leder, Eva Frost.

Arbejdssted
JazzDanmark, Onkel Dannys Plads 1, 1711 København V.

Ansøgning og ansættelse
Send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til leder Eva Frost på eva@nulljazzdanmark.dk mærket “Praktik” i emnefeltet. Send din ansøgning med det samme; vi holder løbende samtaler og ansætter løbende.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål, eller vil vide mere om stillingen, kan du kontakte JazzDanmarks leder på mail: eva@nulljazzdanmark.dk.

 

Om JazzDanmark
JazzDanmark bidrager til at udbrede jazzen og udvikle hele musiklivet ved at skabe værdi for mennesker gennem nye møder, oplevelser og samarbejder – i og omkring jazz i Danmark og dansk jazz i udlandet.

JazzDanmark er hovedfinansieret af Statens Kunstfond og modtager derudover projektstøtte fra en række private fonde. Vi samarbejder med både danske og internationale partnerinstitutioner og har en del projekter, der udføres i samarbejde med en række andre organisationer i Danmark, som f.eks., Tempi, Rosa, Snyk, Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazz Festival, DMC m.fl. Dernæst arbejder vi ofte sammen med andre aktører på musikområdet som f.eks. Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, DJBFA, DR, regionale spillesteder m.fl. Læs mere om JazzDanmark på www.jazzdanmark.dk

JazzDanmarks strategi, rammeaftale m.m. kan findes her: http://jazzdanmark.dk/om-jazzdanmark/strategi-arsrapporter-mm

JazzDanmark opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen. Vi lægger vægt på at sammensætte et diverst team på tværs af LBGTQ. Vi garanterer en ansættelsesproces, hvor ubevidste bias er minimeret og professionelt håndteret for at sikre en fair vurdering af alle kandidater.

For mere information, kontakt venligst:
Eva Frost
Leder, JazzDanmark
eva@nulljazzdanmark.dk

Skriv et svar