The Return of the Grand Narrative

Torsdag d. 29. november kl. 11:30 – 13:00 inviteres du med, når TRAVERS-vært og komponist, Trond Reinholdtsen, præsenterer et radikalt bud på, hvordan gesamtkunstværket kan generobre de store fortællinger og placere kunsten i centrum af samfundet under titlen The Return of the Grand Narrative.

Dette opråb inspirerer til en samtale mellem en række af Europas toneangivende kulturledere: Operachef på Den Kgl. Opera John Fulljames, operachef på Malmö Opera og formand for Statens Kunstfond Michael Bojesen, chefdramaturg ved Deutche Oper i Berlin Dorothea Hartmann, Professor ved det Transdisciplinære Institut Zürich Universitet Patrick Müller, Direktør for Copenhagen Contemporary Marie Nipper, Kunstnerisk leder for Radialsystem Berlin Mathias Mohr og Direktør for Glyptoteket, Christine Buhl Andersen.

Seancen moderes af kunstnerisk leder for Holland House Jacob F Schokking. Samtalen foregår på engelsk og afholdes i Glyptotekets Festsal. Arrangementet er gratis for årskortholdere og med almindelig entrébillet til museet.

Se hele programmet her: http://travers.world/publicprogram/

Skriv et svar