Fotobogsforlaget Disko Bay søger praktikant

Disko Bay leder efter praktikant

Brænder du for fotografi i bogform og har du lyst til at være med i opstarten af Danmarks første fotobogsforlag med fokus på kunst -og dokumentarfotografi, så er det dig vi søger.

Disko Bay er et lille fotobogsforlag med store internationale ambitioner, som har specialiseret sig i at udarbejde og udgive fotografi i bogform. Vi vil gerne bidrage til den store bølge af internationale fotobogsforlag og fotobogsfestivaller og sætte dansk fotografi på det internationale fotobogsmarked. Vi har netop udgivet vores første bog og er lige nu i gang med flere nye publikationer.

Dine opgaver vil spænde bredt fra udarbejdelse af projektbeskrivelser, fondsansøgninger og formidling af forlagets publikationer i artikler, pressemeddelelser og på vores sociale medier og hjemmeside til opsøgende salg både nationalt og internationalt samt redaktionelt arbejde med design af bøgerne.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med forlægger og redaktør Stinus Duch, de grafiske bogdesignere fra Spine Studio og forlagets antagede kunstnere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål og sende en ansøgning + CV til info@nulldiskobay.org

Stillingen er 20-37 timer alt efter aftale og er ulønnet.
Stillingen kan enten være som praktik i skoleregi, almindelig praktik eller praktik i løntilskud. Forlaget holder til på et lille kontor i København NV.

www.diskobay.org

Skriv et svar