International kunstner søger kommunikationspraktikant

Om Mille Kalsmose

Mille Kalsmose er en dansk kunstner, som arbejder og har atelier i både København og New York. Kalsmoses soloudstilling The Shape of Us åbner på Horsens Kunstmuseum i november måned, og i løbet af det næste år følges hun af et filmhold for at skabe en tv-dokumentar om livet som kunstner. Kalsmose arbejder i diverse medier, bl.a. fotografi, video, lys, lyd samt installationer. Hun har en Master fra UAB i Barcelona og har gået på School of Visual Arts i New York.

Om praktikstillingen
Praktikstillingen vil bestå af PR-, kommunikations- og formidlingsopgaver omkring Kalsmoses projekter i forbindelse med egne kunstværker, pressemateriale, sociale medier, og i særdeleshed udstillingsåbning på Horsens Kunstmuseum. Det er et stort plus, hvis du kender til Adobe-pakken og WordPress. En kommunikationspraktik hos Mille Kalsmose giver dig stærke kompetencer i kunstformidling, strategisk kommunikation samt presse- og arkiveringsarbejde. Du kommer til at arbejde direkte med Mille Kalsmose med mulighed for at udvide dit kunstfaglige netværk og få et indblik i en kunstners arbejde hjemme i Denmark og internationalt. Praktikken vil lade dig strukturere din arbejdsgang i samarbejde med kunstneren, og der vil blive taget højde for andre studiemæssige eller personlige forpligtelser. Praktikken giver mulighed for at arbejde hjemmefra og/eller i atelieret i Nyhavn.

Som praktikant får du bl.a. følgende opgaver:
– Skabe en kommunikationsstrategi på sociale medier
– Analytisk formidlingsarbejde omkring Mille Kalsmoses kunstneriske praksis
– Opsætning, systematiserings- og arkiveringsarbejde
– Kommunikationsarbejde i forbindelse med museumsudstillinger og udstillingsprojekter
– Møder med samarbejdspartnere fra kunstverdenen
– Ideudvikling i samarbejde med Mille Kalsmose

Der søges kandidater, som:
– Har flair og interesse for kommunikation og formidling
– Har forståelse for kontekstuelt arbejde
– Har viden og gerne professionel eller praktisk erfaring inden for samtidskunst
– Har analytiske kvalifikationer inden for kulturvidenskabelige felter
– Kan arbejde selvstændigt og strukturere egen arbejdsgang
– Har kendskab til digitale og grafiske designprogrammer (gerne Adobe-pakken & WordPress)
– Kandidater fra videregående kulturvidenskabelige-, kommunikations- eller designuddannelser foretrækkes

Praktikperioden er med tiltrædelse fra 15. september eller snarest derefter og 2-6 måneder frem. Praktikken er ulønnet. Send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til mkh@nullkalsmose.com og du er også velkommen til at kontakte Mille Kalsmose med eventuelle spørgsmål til praktikstillingen.
Læs mere om Mille Kalsmose på www.millekalsmose.com

Skriv et svar