TRAPPE TUSIND SØGER NYE REDAKTIONSMEDLEMMER

Er det dig?
Efter sommeren forlader gamle redaktionsmedlemmer trappen. De har været en del af bladet længe og været med til at gøre bladet til det, det er idag. Men nu hvor de må videre ud i verden, efterlader de os med kronjuvelerne.

Det betyder, at vi kommer til at stå med noget meget betydningsfuldt. Et blad, der skal føres videre og et blad, vi kan forme i nye ambitiøse retninger.

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvem vi får ind i redaktionen. Det er afgørende, at du kan læse tekster: Præcist, kritisk og med øje for det særlige. Du skal være moden og legende, og du skal elske litteratur.
Vi vil have, at du er læsende.

Arbejdet består af tre faser:

Den indledende fase: Vi indsamler og indkalder materiale. Vi arkiverer.

Den redigerende fase: Vi læser tekster, og vi snakker om dem. Vi klipper i teksterne, gør dem tyndere eller tykkere, vi peger på de steder, der skal skrives om. Alt sammen i samråd med skribenten. Vi tror på den skarpe og omsorgsfulde redigering og på den ubesværede tekst.
Som redaktionsmedlem skal man vide, at man kun er en jordemoder, der hjælper skribenten med at føde.

Den afsluttende fase: Vi læser korrektur. 1., 2. og 3. korrektur. Vi samles flere dage i træk, det skal du have tid til. Du skal være stærk i kommatering og grammatiske regler, så stærk du kan. Det er vigtigt.
Vi opsætter bidragene i InDesign og indføjer rettelser. Vi sender til tryk.

Så holder vi fest!

Skriv en kort ansøgning i en mail til trappetusind@nullgmail.com inden d. 17. juni, hvor du fortæller lidt om dig selv og dit forhold til litteratur. Skriv gerne, hvad du tror, du kan bidrage til bladet med. Vi søger personer, der forventer at kunne være med længe, da det er vigtigt for bladets overlevelse, at redaktionen er nogenlunde stabil.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kærlig hilsen

Trappe Tusinds redaktion: Jonas, Nanna og Siw

Skriv et svar