CARTES BLANCHES

Det er med stor glæde, at Dansekapellet har fået mulighed for at præsentere Compagnie Käfig på subURBAN DANCE FESTIVAL. Som studerende kan du se forestillingen lørdag 19. maj kl. 15 for kun kr. 40 (normalpris kr. 165)

Compagnie Käfig repræsenterer det bedste af urban dance som scenekunst og turnerer hjemlandet, Frankrig, og resten af verden tynd med et bredt repertoire af forestillinger skabt af kompagniets kunstneriske leder og koreograf, Mourad Merzouki.

I anledning af kompagniets 20 års jubilæum samlede Mourad Merzouki, til forestillingen CARTES BLANCHES, seks af de dansere, der har arbejdet i kompagniet siden begyndelsen. Her er altså tale om dansere, som var med, da det hele startede, og som nu mange år efter stadig er ekvilibristiske dansere med mange forestillinger og fortællinger i kroppen.

CARTES BLANCHES er en unik chance for at opleve et af verdens førende kompagnier indenfor urban dance i Danmark!

Særligt for studerende
Dansekapellet tilbyder studerende ved Institut for Kunst og Kultur en særlig billetpris til kun 40 kr. ved tilmelding til B47H@nullkff.kk.dk seneste fredag 18 maj kl. 12. Skriv i mailen, at du er studerende ved Institut for Kunst og Kultur

STED Dansekapellet
DATO & TID Lørdag 19. maj kl. 15
VARIGHED 55 minutter
BILLET Fra kr. 40 (normalpris 165 kr.)
ALDER Fra 9 år

Skriv et svar