Er du Promote its nye PR-praktikant i efterårssemestret 2018?

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at promovere musikere, bands, bøger, produkter og events? Og brænder du for PR og kommunikation? Så er et praktikophold hos PR-bureauet Promote it nok noget for dig.

Hos Promote it søger vi én praktikant til efterårssemestret 2018. Vi ønsker, at du som praktikant kan være hos os cirka 30 timer om ugen i minimum 3-4 måneder. Vi ser gerne, at du er studerende på en relevant uddannelse – fx kommunikation, leisure management, musikvidenskab, performance design, moderne kultur og kulturformidling el. lign. – dette er dog ikke et krav. Det vigtigste er, at du interesserer dig for PR- og kommunikationsarbejde og ønsker at udvikle dig og dine kompetencer indenfor området.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige ansatte hos Promote it. Da vi er en lille virksomhed betyder det, at du vil få indsigt i hele PR-processen lige fra det indledende møde med kunden, over fasen hvor målgruppe og mediestrategier fastlægges og til det praktiske PR- og kommunikationsarbejde og den afsluttende evaluering.

Dine arbejdsopgaver vil konkret bestå i bl.a.:
• Indledende kundemøder, hvor fx målgruppe fastlægges.
• Udarbejdelse af mediestrategier.
• Udarbejdelse af SoMe strategier.
• Udarbejdelse af pressemateriale, fx pressemeddelelser og nyheder.
• Opsøgende pressearbejde, fx skriftlig og telefonisk kontakt til journalister.
• Koordination, fx. af interviews og releasefester.
• Opsøgende salg i forhold til nye kundeområder.
• Afrapporteringer, hvor PR-arbejdet evalueres.

Og desuden mere forefaldende opgaver bl.a.:
• Opdatering af hjemmeside og sociale medier.
• Research.

Vi kan ikke tilbyde dig løn under praktikopholdet, men til gengæld lover vi at give dig en masse faglig sparring og ballast indenfor PR- og kommunikationsområdet. Desuden vil du erhverve stor indsigt i de aktuelle kunder, vi arbejder med indenfor det danske kulturliv, og herigennem få rig mulighed for at udvide dit netværk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mettelise Larsen på tlf. 27262623.
Send din ansøgning hurtigst muligt og inden den 15. juni til mettelise@nullpromote-it.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Mange hilsner
Promote it

Promote it! er et PR-bureau, der holder til i Løngangstræde i hjertet af København. Vi arbejder indenfor det danske kulturliv og promoverer danske såvel som udenlandske musiknavne. Herudover koordinerer vi forskellige musik- og kulturevents og laver også PR for bogudgivelser og produkter.

Vi har løst opgaver for bl.a. Tidal, DM og VM i Klassisk Cocktail & Flair, Komos Festival 2017, Danish Metal Awards, Club Awards, Sys Bjerre, Erann DD, Fenger//Nordstrøm, Beth Hart, Dans & Lær, smykkekæden SIX, svenske Citadellkliniken samt bøger som ”Livet, det forbandede” (Se&Hør-bogen) og ”MICHAEL LAUDRUP – En Gentleman I Nye Klæder”.

Se mere om os på https://www.facebook.com/promote.it.pr og www.promote-it.dk

Skriv et svar