Menneskebiblioteket søger praktikanter

 

 

 

Vil du være med til at bygge bro, formidle dialog og repræsentere mennesker, som er udsat for fordomme, stigma og diskrimination? Vil du være med til at skabe større tolerance for mangfoldighed i samfundet og samtidig få praktisk erfaring med frivillighed og arbejdet i en organisation. Som praktikant i Menneskebiblioteket bliver du en del af maskinrummet i en international NGO, med hovedsæde i København.

Du vil komme til at arbejde detaljeorienteret med selvstændige ansvarsområder, samtidig med at du vil indgå i et team, hvor du får indblik i de andre praktikanters ansvarsområder. Vi lægger stor vægt på at gøre brug af hinandens ressourcer og perspektiver på tværs af fagligheder og erfaringer. Dermed vil du opnå en helhedsorienteret praktisk erfaring, som bærer præg af at du har været i berøring med alle facetter af det organisatoriske arbejde.

Vi søger dygtige praktikanter til at varetage forskellige arbejdsopgaver i efteråret 2018. Så hvad enten du ønsker at få praktisk erfaring med brug af sociale medier og PR, koordinering af frivillige, fundraising og netværksarbejde, eller samarbejdsaftaler i hele verden – så vil du blive udfordret og få tildelt stort ansvar indenfor disse.

Læs mere om de forskellige stillinger her:

Vi opfordrer alle til at søge – det eneste krav er at du er studieaktiv.

Til dig som studerende

Vi tilbyder et rum for faglig refleksion i forbindelse med de arbejdsopgaver du varetager, samt et spændende og udbytterigt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at bringe dine kompetencer i spil. Hos Menneskebiblioteket får du mulighed for at beskæftige dig med dialog, tolerance, demokrati, menneskerettigheder og mangfoldighed i praksis.

Send din ansøgning senest fredag d. 4. maj 2018

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar