Sætter-Lassen fortolker Blixen

Oplev vintereventyret ”Fra det gamle Danmark” på Rungstedlund. Skuespiller Jens Frederik Sætter-Lassen læser vintereventyret “Fra det gamle Danmark” op på Rungstedlund søndag den 8. april 2018 kl. 14 – 16.

Omvisning i park og fuglereservat

Vi vil lade publikum opleve den natur, der omgav og inspirerede Karen Blixen. Efter oplæsningen vil forstkandidat Peter Friis Møller vise rundt i fuglereservatet omkring Blixens hjem, som klæder sig i aprils nyligt udsprungne forårspragt.

PROGRAM
Kl. 14 – 15 Oplæsning
Kl. 15 – 16 Omvisning i park og fuglereservat
NB: Der er kun adgang til oplæsningen via trappe!

Køb billet på www.billetto.dk eller i museumsbutikkenBilletten dækker entré til museet søndag kl. 11 – 16. Mad og drikke bestilles særskilt i caféen: 45 76 48 56 eller personale@nullcafekarenblixen.dk

Skriv et svar