ISCENE søger praktikant til videoproduktion, kommunikation og markedsføring

Er du god til videoproduktion, SoMe og PR?
ISCENE søger en praktikant, der har lyst til at arbejde med videoproduktion, digital kommunikation og sociale medier. Du vil som praktikant hos ISCENE assistere sitets redaktører og redaktionssekretær. Her vil du medvirke i udarbejdelsen og tekstning af korte videoer som et led i ISCENEs markedsføringsstrategi. Du vil få kendskab til scenekunstbranchen og blive en integreret del af en levende og kreativ arbejdsplads i en medieorganisation, der går på tværs af flere kunstarter.

Vi forestiller os, at du:

  • Er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, it, journalistik el. lign – så du kan være i praktik som en del af dit studieforløb
  • Har kendskab til at redigere video og har lyst til at arbejde med videoredigering og tekstning (eksempel på ISCENEs videoer her: https://vimeo.com/250439082)
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Skriver et fejlfrit dansk

ISCENE er et landsdækkende online scenekunstmedie. Målet er at bringe scenekunsten tættere på brugerne og give inspiration til at opsøge scenekunsten. ISCENE er et uafhængigt og upartisk medie og er etableret som et datterselskab under Kunsten Media Fonden.

Praktisk info:
Praktikperioden løber fra slut-januar og frem til sommerferien, men tidsperiode kan aftales nærmere, så det passer ind i dit studie. Praktikken er ulønnet. Samtaler vil blive afholdt hurtigst muligt.
Send din ansøgning eller dine eventuelle spørgsmål til Lotte Gellert: lotte@nullkunstenmedia.com eller ring på 31 55 53 13

Skriv et svar