THE NEW NORDIC TIGER PROJECT

Udstilling d. 11 – 15 Oktober

Hvis du skulle skabe et nyt samfund helt fra bunden – hvordan ville du gøre det?

THE NEW NORDIC TIGER PROJECT er en verdensomspændende udstilling, som kan opleves på Nørrebro d. 11 Oktober. I den store multisal, ved den røde plads får du en unik mulighed for at skabe dit eget samfund.
Du vil opleve 12 installationer som vender op og ned på den verden vi lever i. Hver installation er udformet som et “interaktivt spørgsmål”. Det betyder at du kan træde ind i værkerne og besvarer spørgsmål som handler om at leve i et nyt og revurderet fællesskab. Når du besøger udstillingen, får du også mulighed for at være med til at skabe en global tænke-tank, som offentliggøres online.
Udstillingen er et socio-politisk kunstprojekt, som kun kan opleves i 5 dage. Du kan blandt andet komme ind og se den under kulturnatten d. 13 Oktober.

Når man træder ind i udstillingen møder man en 8 meter hvid tiger som hænger i loftet. Tigeren er i øjeblikket et af verdens mest truede dyrearter, og kunsteren bag projektet mener vi kan lærer meget af tigerens kamp for overlevelse. Mennesket vil i fremtiden ligesom tigeren, være nød til at revurderer ideen om territorier.
Det sker helt automatisk når verden langsomt begynder at krympe.
Reder vi tigeren, kan vi måske også redde mennesket.

Betal 37,68 kr for at komme ind – det er prisen på hvad en tiger koster at fodre i døgnet.
Din entre går til verdensnaturfonden – WWF.

Køb billetter på: https://billetto.dk/da/e/the-new-nordic-tiger-project-billetter-213970

Besøg: www.renational.one

Skriv et svar