EVENT: KUNSTkanalen GL STRAND – Form dit inde (u)dyr

Udforsk og udform dit indre (u)dyr i pop-up lerværksted med drinks, musikalske tracks og spoken-words – inspireret af udstillingsaktuelle Klara Kristalova. Dette sker onsdag d. 24. maj kl. 16-19 i Kunstforeningen GL STRANDs hyggelige gårdhave.

I forbindelse med Klara Kristalovas aktuelle udstilling, inviterer KUNSTkanalen GL STRAND til en eftermiddag i kreativitetens tegn. Kom og gå på opdagelse i sindets vilde natur og form en lerfigur af dit indre (u)dyr til lyden af Copenhagen Storytellers drømmende fortællinger og musiske indslag. Der vil være mulighed for at hente inspiration fra art walks i udstillingen til den normale entrépris. Art walks vil finde sted kl. 16.30 og kl. 18.

Der er lagt op til fordybning og hyggesnak i Kunstforeningen GL STRANDs hyggelige gårdhave, så kom og få stukket en klump ler i den ene hånd og en drink i den anden. 

Lyd møder fysisk udformning
For at inspirere udformningen af dit indre (u)dyr, akkompagneres leret af musikalske tracks og spoken-word udarbejdet af Copenhagen Storytellers. Det første sæt er skrevet og komponeret unikt til Klara Kristalovas udstilling og univers. Det handler om rejsen fra intellektet ned til det indre udyr, drifterne og den psykologiske underverden. Andet og tredje sæt er udvalgte digte med original musik, der matcher udstillingens tema, både i drømmesfæren såvel som den psykologiske underverden afspejlet i naturen.

Det praktiske
Hvor: Kunstforeningen GL STRAND, Gammel Strand 48
Hvornår: 24. maj kl. 16:00-19:00 
Hvad: Ler-værksted, fortællinger og drinks
Hvem: KUNSTkanalen ft. Forlaget Copenhagen Storytellers
Pris: Arrangementet er GRATIS, art walks koster normal entrépris  
Tilmelding til art walks: kunstkanalen.glstrand@nullgmail.com 

Skriv et svar