Frivillige kunstformidlere søges til Heartland Festival 2.-4. juni

Vi søger 10 frivillige kunstformidlere til Heartland Festivalens kunstprogram.

Man skal arbejde én 8 timers vagt under festivalen og som tak for hjælpen får man en partout-billet og mad når man er på vagt.

Meld gerne tilbage hurtigst muligt til Rebecca Chong på rvchong@nullhotmail.com

Læs mere om Heartland her: http://www.heartlandfestival.dk/

Kort om kunstprogrammet:

Heartland Temporary og Heartland Contemporary er festivalens to kunstprogrammer, som gennem værker af danske og internationale samtidskunstkunstnere udfordrer og udforsker de eksisterende landskabelige rammer, og berører den nerve, der ligger i festivalens midlertidige tilstand. Æstetisk pirrende skulpturer, enestående videoværker og performances får publikum til at stoppe op, betragte og indgå i relation med hinanden og omgivelserne. Oplev Søren Behnckes farverige 1:1 lastbil i pap, Sophie Duponts kropslige performance We Always Carry Our Body, Cecilie Waagner Falkenstrøms interaktive dialog-app samt dragende skulpturer af Magnus Pettersen, Lars Worm og Tina Maria Nielsen. Det kunstneriske hovednavn er den verdensberømte amerikanske video- og installationskunstner Tony Oursler, hvis videoprojektioner er bemærkelsesværdige i såvel volumen som indhold, når overdimensionerede talende ansigter toner frem på trækronerne.

Skriv et svar