“Følelser. Tæt på og langt fra” foredrag på Den Hirschsprungske Samling

Foredrag v. museumsinspektør Anna Schram Vejlby lørdag d. 29. april kl. 16.45

Wilhelm Bendz (1804-1832), Familien Raffenberg, SMK.

Hvordan aflæser man følelserne i et portræt, som er malet for 200 år siden? Var følelserne de samme dengang og blev de udtrykt på samme måde som i dag? Og hvilken rolle spillede følelsen for guldalderens mennesker? Disse spørgsmål er centrale i Anna Schram Vejlbys forskning i guldalderens portrætkunst, og det skal handle om netop følelser og kunst i dette foredrag.

Forskningens Døgn

Foredraget finder sted under Forskningens Døgn, som er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i uge 17 med over 600 events og mere end 75.000 besøgende. Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til festivallen. Læs mere her

Køb biletter her 

Dørene åbner 16.30. Foredraget starter 16.45.

Der er mulighed for at få et glas vin og se museets udstillinger.

Adresse:

Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København Ø

Skriv et svar