COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL SØGER FRIVILLIGE

Vil du være med til at stable Copenhagen Photo Festival på benene den 1. – 11. juni? Så har du muligheden for at blive frivillig og komme med bag kulisserne på Nordens største fotofestival. 

Vi søger:

PRODUKTIONSASSISTENTER: Som produktionsassistent kommer du til at hjælpe med opsætning af udstillinger i Photo City i perioden den 25. maj til 1. juni eller til at hjælpe med nedpakning i perioden den 11. – 12. juni. Går du med en kurator eller eventkoordinator i maven og kunne tænke dig at se, hvordan en fotofestival bliver til, så er jobbet som produktionsassistent måske noget for dig. 

RUNNERE: Som runner får du til at opgave at cykle rundt til de forskellige udstillingssteder  i København med festivalprogrammer og plakater i perioden den 16. – 19. maj. Du får masser af frisk luft og møder festivalteamet, alle udstillingssteder og fotografer, der er en del af programmet i år. Vi har en god ladcykel til rådighed.

UDSTILLINGSASSISTENT: Som udstillingsassistent kommer du primært til at arbejde i Photo City, hvor du får til opgave at tage imod publikum, sælge billetter og merchandise samt videreformidle information om festivalens udstillinger. Du får også til opgave at holde opsyn med udstillingerne og evt. hjælpe med praktiske ting i forbindelse med artist talks, paneldebatter og andre arrangementer i forbindelse med festivalen. Er du god til formidling og har lyst til at møde en masse mennesker, så er jobbet som udstillingsassistent måske noget for dig. 

Hvis du har lyst til, så må du gerne have flere frivilligroller.

Som frivillig på Copenhagen Photo Festival vil du blive inviteret med til ferniseringer og andre arrangementer, og du får en t-shirt og en flot coffeetable book ’Picture the music’. 

Vi inviterer til et informationsmøde, hvor du kan høre mere om det at være frivillig under Copenhagen Photo Festival 2017 – info om dato følger. 

Vi forventer at du kan arbejde minimum 8-12 timer fordelt på 2-3 vagter i perioden 15/5 – 12/6. 

Hvis du er interesseret i at være frivillig så send en mail til events@nullcopenhagenphotofestival.com med et par linjer om dig selv, hvornår du evt. ville kunne arbejde og hvilke arbejdsområder, du kunne være interesseret i.

Skriv et svar