KONCERT: DREAMER’S CIRCUS

KONCERT: DREAMERS’ CIRCUS 

Kom med onsdag d. 26. april kl. 19.30, når Den Hirschsprungske Samling åbner op for en fantastisk koncert mørensen på violin, som mange vil kende ed trioen Dreamers’ Circus.

Dreamers’ Circus spiller folkemusik blandet op med klassisk musik. Trioen består af Rune Tonsgaard Sfra Den Danske Strygekvartet, Ale Carr på det mandolinlignende instrument cister og Nikolaj Busk på klaver og harmonika. Trioen blev dannet i 2009 og har spillet på både folkemusikfestivaller og med stort symfoniorkester ved Copenhagen Phils koncerter.

I musikmagasinet GAFFA beskrives Dremers’ Circus’ musik som ”..brusende spil på den akustiske guitar, som danner grundlag for vidunderligt glidende og fejende flot strygerspil, hvad enten det er violinen eller den noget dybere bratch, der får den udsøgte behandling.”

De har udgivet tre anmelderroste albums og vundet utalige priser til Danish Music Awards Folk.

Dørene åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 19.30

Køb billetter her

Adresse:

Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København Ø

 

Skriv et svar