Brain Waves: Sex på hjernen – Gratis særarrangement for studerende

Hvordan former kulturen vores seksualitet? Findes der overhovedet ren biologisk drift? Og hvordan spiller kønsrollerne lige nu? Videnskabsjournalist og tidligere neuroforsker Lone Frank møder forfatter Niels Lyngsø og professor i sexologi Christian Graugaard til en samtale om køn, sex, kunst og forskning.

Brain Waves er en serie gratis arrangementer for studerende i Den Sorte Diamant, der stiller skarpt på den allernyeste hjerneforskning og dens konsekvenser ud fra en kulturel og videnskabelig vinkel. Videnskab og kunst mødes til en udforskning af hjernen og den menneskelige seksualitet, når tredje og sidste arrangement i Brain Waves-serien løber af stablen i Dronningesalen torsdag den 16. marts.

Brain Waves: Sex på hjernen                                                                                                   16. marts 2017 kl. 17, Dronningesalen, Den Sorte Diamant. Gratis adgang for studerende inkl. ledsager. Læs hvordan du får plads på www.studentsonly.dk

Skriv et svar