Art talk på Statens Værksteder for Kunst, 2. marts 2017 kl. 16.30

De færreste billedkunstnere tænker på virksomheder som en mulig udstillingsplatform eller samarbejdspartner i deres daglige arbejde. Endnu færre på at kunsten kan indgå i facilitering af virksomhedens udviklingsprojekter. Det er en stor fejl. Det viser sig nemlig, at virksomheder, der investerer i kunst, får medarbejderne til at tænke nyt – de får med ét sat et andet perspektiv på deres arbejdsopgaver. Forskningsresultater bliver perspektiveret, problemstillinger eksemplificeret og kommunikationen mellem ledelse og medarbejdere
ændrer sig. Og hvis virksomheden har modet til det, kan kunstneren tilbyde en helt ny fortolkning af organisationen og produkternes identitet.  Med andre ord, kunst kan have mange funktioner og stor indflydelse på virksomhedens liv.

Statens Værksteder for Kunst har inviteret billedkunstner, Pernille Egeskov, og kunstrådgiver, Christina Wilson, til at give deres erfaringer og råd til udøvende og virksomheder, der ønsker at blive klogere på et givent samarbejde.

Der er fri entré, men et begrænset antal pladser. Tilmelding via tilmelding@nullsvfk.dk

Se mere: http://bit.ly/2kFiO5T

Skriv et svar